Kerítés tervezés

kerítéstervezésSzakmai tapasztalatunknak köszönhetően segítségükre lehetünk sportpályakerítésük megtervezésében. Minden kerítést a funkciójának megfelelően, a megrendelő igényeihez igazítva, anyagi lehetőségeit figyelembe véve, az esztétikai és biztonságtechnikai követelményeket szem előtt tartva tervezünk meg.

Minden projekthez lehetőleg többféle tervet készítünk különböző költségszámítással együtt.

Termékfejlesztés

KC Palánkrendszer

termékfejlesztésAz elmúlt években számos sportpályánál építettünk labdafogó palánkrendszert. A kivitelezések során sikerült kifejlesztenünk egy olyan kedvező árfekvésű megoldást, amely biztonságos, esztétikus, könnyen telepíthető és karbantartható.

A saját fejlesztésű KC palánkrendszert horganyzott acéloszlopokra rögzített, vízálló bevonattal kezelt rétegelt falemezből készítjük. A palánkrendszert labdafogó hálóval kombináljuk, így segítjük a játékot.

Kerítésépítés

kerítésépítésCégünk nagy tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik a sportpályakerítések kivitelezése terén. Megrendelőink az esetek döntő többségében az általunk forgalmazott sportpályakerítések értékesítése mellett szívesen bízzák szakembereinkre a kerítésrendszerek kivitelezésével kapcsolatos teendőket.

Ezáltal cégünk nagy tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik a sportpálya kerítések kivitelezése terén. Szakembereink egy térítésmentes helyszíni felmérést követően elkészítik az Ön igényére szabott árajánlatot.

Ajánlatot kérek!