Sportpálya kerítések a Specialistától!

Célunk, hogy a játék, játék maradjon! Ne kelljen állandóan egy teniszmérkőzésen a labda után rohangálni, vagy játék után keresgélni a lasztikat!

Sportpálya kerítések szinte minden feladatra

A Kerítéscentrum Kft. fő tevékenysége a sportpályák bekerítése. Kínálatunkban megtalálják az igényeiknek megfelelő megoldást az egyszerű iskolai grundpálya kerítéstől a futsal pályakerítéseken át a komplett stadionkerítésekig.

Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot szereztünk a sportpályakerítések építése terén, amit szívesen megosztanánk minden sportbaráttal, akár ha csak tanácsot kér, vagy ha megbíz minket sportpályája bekerítésével. Nincs többé elgurult labda, kiesett játékidő, csak megy a játék.

Kerítések tevezése, kivitelezése, termékfejlesztés

Vállalatunk nemcsak értékesítési feladatokat lát el. Ha sikerült választania kínálatunkból, és szeretné, hogy a kerítés kivitelezését mi végezzük el, erre is van lehetőség.

Cégünk azokra, a leendő valamint visszatérő ügyfelekre is gondol, akik nem találják meg kínálatunkban, a számukra éppen megfelelő sportpálya kerítést. A Kerítéscentrum Kft. vállalja egyedi kerítések, kerítésrendszerek tervezését, továbbá termékfejlesztést is vállalunk.

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg sportpálya kerítés, palánk és labdafogó háló kínálatunk!

Ajánlatot kérek!

Ízelítő munkáinkból: