Stadion kerítés

Stadion kerítésStadion kerítésrendszereink összeállítása során figyelembe vesszük a helyi adottságokat, a megrendelők műszaki igényeit és anyagi lehetőségeit. Többféle alternatívát kínálunk a legerősebb táblás kerítésrendszerektől, menekülőkapuktól  a labdafogó hálókon át a könyöklőkorlátokig.

Az elmúlt években több labdarúgópálya kerítését sikerült megépítenünk, amelyeket referenciáink között is megtekinthet. Stadionkerítéseink az MLSZ és a rendőrség által  előirt biztonsági követelményeknek megfeleltek.

Labdafogó háló

labdafogo4Valamennyi labdafogó védőháló speciális, háromszálas feszítő töltőzsinórral ellátott körkörös szegővarrattal kerül kialakításra, ami az általánosan alkalmazott UV- stabilizált hálók élettartamát jelentősen tovább növeli.

Mindezt azáltal érjük el, hogy a felfüggesztési és kifeszítési helyeken a koptató, feszítő igénybevételt a peremerősítés veszi fel (megoszló terhelésként) az általában egyszálas zsinór helyett.

Teniszpálya kerítés

Teniszpálya kerítés

Komplett teniszpálya kerítésrendszerünk a pályák méretéhez lett kialakítva, úgy hogy minden olyan követelménynek megfeleljenek, amelyek a folyamatos játékot biztosítják.

Többféle magasságban rendelhető kerítésrendszereink 40×40 mm-es szemméretükkel meggátolják a teniszlabda kijutását a játéktérről. Teniszpálya kerítéseinket, hosszú élettartam, esztétikus megjelenés, minőségi anyaghasználat jellemzi.

Futsal pálya kerítés

futsal5Cégünk országszerte számos futsal pálya kerítését építette meg. Kerítésrendszerünket labdafogó palánk, valamint hálórendszer alkotja. Saját fejlesztésű labdafogó palánk és hálórendszerünk költséghatékony megoldást kínál a folyamatos játék biztosításához.

Szakembereink segítséget nyújtanak a tervezésben és a megfelelő termékek kiválasztásában. A futsal pálya kerítésrendszerek értékesítésén kívül vállaljuk a tőlünk megvásárólt kerítések szakszerű telepítését is.

Dühöngő kerítés

duhongo5A német gyártmányú, dühöngő kerítésrendszerek strapabíró kerítéstáblákból, erős oszlopokból és zajcsökkentő gumi felfogatásból készülnek.

Kifejezetten ajánljuk játszóterek, közparkok sportpályáinak bekerítésére, ugyanis biztonságos, időtálló és esztétikus megoldást jelentenek, azaz minden olyan feltételnek megfelelnek, amit egy közterület kerítésrendszerétől elvárhatunk.

Palánkrendszer, könyöklőkorlát

palank1A  KC palánkrendszert horganyzott acéloszlopokra rögzített, vízálló bevonattal kezelt rétegelt falemezből készítjük. A palánkrendszert labdafogó hálóval kombináljuk, így segítjük a folyamatos játékot.

A KC palánkrendszer a Kerítéscentrum Kft. saját fejlesztésű terméke, amely költséghatékony megoldást kínál a sportpályák labdafogó palánkrendszerének kivitelezése során. Telepítése, és a kivitelezés utáni karbantartása is egyszerű.

Ajánlatot kérek!